Ervaring

STERK standbouw bestaat uit een hecht team standbouwers en designers met jarenlange ervaring in het neerzetten van de mooiste resultaten.

Het bedrijf is opgericht in 2012 door Arjen Hameter nadat hij al ruim 10 jaar bij verschillende gerenommeerde standbouwers ervaring heeft opgedaan.

De ervaring die zowel Arjen als het team heeft stelt ons in staat om snel en efficient te werken, niet alleen in het bouwen van stands maar bijvoorbeeld ook in de communicatie met u.

Kwaliteit

STERK zorgt ervoor dat uw stand robuust is en het intensieve gebruik tijdens de beurs zonder problemen doorstaat. De bouwmaterialen waarmee wij werken zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn zelfs zo sterk dat we na iedere beurs een grondige inspectie uitvoeren bij de demontage en bijna alle materialen kunnen hergebruiken.

Kwaliteit hoeft voor u niet duur te zijn

Natuurlijk zijn kwalitatief goede spullen duur. Toch kunnen wij de stands tegen erg scherpe prijzen aanbieden doordat we materialen hergebruiken. Dit hergebruik is mogelijk door, u raadt het al, goede kwaliteit te gebruiken. De meeste basiselementen van onze stands kunnen meerdere keren worden omgebouwd en ingezet.

Zo denken we aan uw budget, en aan het milieu!

Duurzaamheid

Bij traditionele standbouw gaat veel materiaal verloren. Bij STERK standbouw hebben we daarom geprobeerd zoveel mogelijk circulair te werken. Dit betekent dat we altijd kritisch kijken naar hergebruik van materialen. Weggooien is vaak ook helemaal niet nodig. Houten panelen die niet meer op zichtlocaties gebruikt kunnen worden zetten wij bijvoorbeeld in op onzichtbare plaatsen ter versteviging van uw stand.

Keurmerk

Aangezien wij veel gebruik maken van hout vinden we duurzaam werken erg belangrijk. We maken zoveel als mogelijk gebruik van duurzame materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hout met het FSC keurmerk.

Modulaire Bouw

U wilt natuurlijk dat uw stand opvalt en uniek is! Een houten basis biedt hiervoor de meeste flexibiliteit doordat we dit naar ieder gewenst design kunnen modelleren. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC hout en proberen hiervan zo min mogelijk weg te gooien. Door gebruik te maken van modulaire bouwdelen kunnen we veel van het gebruikte hout opnieuw inzetten.